Singapori “Hi Tech” teston dronët postierë dhe policë - Top Channel Albania - News - Lajme

Воспроизведение вашего видео начнется через 10
5 Просмотры
Издатель
Singapori “Hi Tech” po planifikon të fusë në përdorim një seri dronësh, për detyra që përfshijnë që nga shpërndarja e postës, inspektimi i ndërtesave dhe ofrimi i sigurisë, por siguria e mjeteve të telekomanduara dhe shqetësimet për privatësinë mund ta trazojnë disi këtë nismë.
Категория
HI-NEWS
Комментариев нет.